Shqipëria jashtë BE-së, plan i Putinit dhe Erdoganit!

BE duhet ta ketë të qartë që secila vonesë në integrimin e Shqipërisë do të realizojë planet e Rusisë dhe Turqisë. Andaj procesi duhet filluar nderkohe edhe Shqipëria të përmbushë kriteret në luftimin e korrupsionit dhe krimit të organizuar Alon Ben-Meir & Arbana Xharra Në kohën kur Shqipëria pritej të bënte përparim të konsiderueshëm në…

July 2, 2019 Read more

Ta raportosh të vërtetën në Ballkan, të rrezikohet jeta!

Alon Ben Meir & Arbana Xharra Gazetari hulumtues nga Kosova, Parim Olluri, i njihte ata që fizikisht e sulmuan dy vjet më parë para shtëpisë së tij. ” Unë i kam dërguar Policisë së Kosovës disa emra, bazuar në shkrimet që kisha shkruar ato dite dhe emrat që kisha përmendur, por as Policia dhe as…

February 6, 2019 Read more

Korrupsioni, arsye pse Ballkani nuk po futen në BE!

Nga Alon Ben-Meir dhe Arbana Xharra Gjashtë vendet e Ballkanit Perëndimor – Serbia, Bosnja dhe Hercegovina, Kosova, Maqedonia, Mali i Zi dhe Shqipëria janë “shtete të kapura” nga politikanët e korruptuar, të lidhur me krimin e organizuar. Fakte këto të dokumentuara nga raporte të ndryshme ndërkombëtare, që po ngrisin shqetësime të mëdha edhe mes zyrtarëve…

January 9, 2019 Read more