Serbia Kurrë Nuk Mund Ta Ndryshojë Pavarësinë E Kosovës

Ka ardhur koha që qeveria serbe të zgjohet në lidhje me realitetin se pavarësia e Kosovës në çdo rrethanë është e pakthyeshme. Sa më shpejt që qeveria e Vuçiqit e pranon këtë realitet, aq më të mëdha do të jenë përfitimet ekonomike, politike dhe të sigurisë të cilat do t’i gëzojnë Serbia dhe Kosova brenda…

February 2, 2022 Read more