Është Koha Për Ta Mbajtur Erdoganin Përgjegës

Është koha për ta mbajtur përgjegjës presidentin e Turqisë, Erdoganin, për shkeljet e tij skandaloze të të drejtave të njeriut dhe kundërshtimin e Kartës së NATO-s që e dobëson aleancën dhe bie drejtpërdrejt në duart e Rusisë dhe të Kinës Është e vështirë të kuptosh pse, gjatë tetë viteve të fundit, në veçanti që nga…

April 1, 2024 Read more