Cili është rezultati përfundimtar i Izraelit në Gaza?

Nëse Izraeli nuk vendos një strategji daljeje dhe rezultatin përfundimtar që do të çojë në një zgjidhje të konfliktit izraelito-palestinez në koordinim të plotë me SHBA-në dhe Arabinë Saudite, lufta kundër Hamasit do të jetë vetëm një episod tjetër brutal i dhunshëm që do ta përgatisë terrenin për shpurritje të zjarrit që do të përfshijë…

November 14, 2023 Read more